• Merhabalar sevgili dostlar, Rabbyte.net olarak kuruluş ve sürdülüş amacımız; Tamamen ücretsiz olarak Veri barındırma (Hosting) sektörü için döküman ve faydalı içerik paylaşmaktır, bu amacımıza giderken tüm dünyadan faydalı dökümanları alıp anlaşılabilir biçimde temizleyip size sunmaktr. Hedefimiz doğrultusunda 2019'dan bu güne kadar sabırla devam etmekteyiz, Siz değerli dostlarımıza Türkçe kaynak üretirken herhangi bir beklentimiz asla olmadı ve olmayacaktır. Saygılar ve sevgilerle....

WiseCP kan kayip ediyor

Bluesis

Member
WISECP kullanın, maliyetlerinizi azaltın. Daha yüksek bir deneyim yaşayın! Üstelik Türkçe destek ve yerli üretim.

Diye konusu acilmisti vaktinde, keske tutuna bilseydi ve gelistirilebilseydi. Reklami yaparken olurunda yapmak ve duzgun pazarlama stratejisi ile ilerlenseydi belki bir yil olarak degilde gercekten yerli olarak kalirdi bu proje. Ama ne yazik ki bu gun patlamis vaziyette ortada kaldi.

Sizlerin fikri nedir arkadaslar eksisi cok bir projeydi ama artilari yok muydu ?

Şükürler olsun elden çıkardım ben satın almadan önce on numaraydı elimizi attığımız yer kurudugu için. :)

Şükürler olsun elden çıkardım ben satın almadan önce on numaraydı elimizi attığımız yer kurudugu için. :)
Senin elini attığın kuruyor :) Whmcs aldın adamlar ömürlük lisansı kaldırdı, Wisecp aldın o bitti. alacağın bir yazılım varsa söyle elimizden çıkartalım

Wisecp hiç kullanmadım ama kullananlar bir çoğu geri whmcsye dönüyor.
whmcs fiyat politikası çok saçmalamaya başladı. belki globalde önemli bir ücret değil ama Türkiye için çok büyük bir para.

İlk çıktığında Bi iki aya kapatır demiştim yanılttılar, yurt dışında iyi kullanıcı kitlesi aldı

İlk çıktığında Bi iki aya kapatır demiştim yanılttılar, yurt dışında iyi kullanıcı kitlesi aldı
Bu konuda hemfikiriz, bende bu kadar uzun soluklu birşey beklemiyordum açıkçası. ayrıca yeni sürümlerde de baya iyiler.

Wisecp sadece Hosting alanı için yapılmamış sanki ajans vb alanlarda da kullanılıyor daha iyisi sade arayüzü var. Ben iyiye gideceğini düşünüyorum

Wisecp sadece Hosting alanı için yapılmamış sanki ajans vb alanlarda da kullanılıyor daha iyisi sade arayüzü var. Ben iyiye gideceğini düşünüyorum
Fark etmez geniş kitlelere hitap edilebilir.

Geri