Singapur VPS Sunucuları - ÜCRETSİZ cPanel & WHM / Tamamen Yönetilen! %100 SSD - 1Gbps Bağlantı Noktası
Selamlar! cPanel Tarafından Yönetilen Singapur VPS'miz
her büyüklükteki işletme için mükemmeldir. İş ihtiyaçlarınızı karşılamak ve aşmak için yüksek performanslı, tamamen yedekli ve güvenilir sunucular. Singapur Sanal Özel Sunucularımız, Asya pasifik bölgesine en hızlı yanıt sürelerine ihtiyaç duyan kullanıcılar için mükemmeldir. Asya Pasifik ve Singapur Sanal Özel Sunucularımız , Singapur, Malezya, Avustralya, Hindistan, Çin, Filipinler, Tayland, Hong Kong, Endonezya, Hindistan, Vietnam'a en hızlı yanıt sürelerini alacağınız Singapur (SG) Singapur Veri Merkezinde bulunmaktadır. Japonya ve diğer Asya Pasifik ülkeleri. Singapur VPS Planlarımız: SG cPanel VPS1 2GB RAM 1CPU CORES
20GB NVMe SSD
1 Özel IP
1TB Bant Genişliği
Son Derece Hızlı 1Gbps Uplink
Linux İşletim Sistemi Seçiminiz Olarak
Tamamen Cpanel ile Yönetilir
Fiyat: $32.95/ay - Daha Fazla Detay 1 AY İÇİN %50
İNDİRİM ALIN - KUPON KODU KULLANIN VPS502019 YILLIK ÖDEMELERDE %20 TEKRAR İNDİRİM ALIN - KUPON KODUNU KULLAN VPS202019 SG cPanel VPS2 4GB RAM 1CPU ÇEKİRDEKLERİ 40GB SSD 1 Özel IP 1TB Bant Genişliği Son derece Hızlı 1Gbps Uplink Linux İşletim Sistemi Seçiminiz Olarak Tamamen Cpanel ile Yönetilir Fiyat: 49,95 $/ay - Daha Fazla Detay %50 İNDİRİM
1 AY İÇİN - KUPON KODU VPS502019 KULLANIN - YILLIK ÖDEMELERDE %20 İNDİRİM
ALIN - KUPON KODUNU KULLAN VPS202019 SG cPanel VPS3 6GB RAM 2CPU ÇEKİRDEKLERİ 60GB SSD 1 Özel IP 2TB Bant Genişliği Son Derece Hızlı 1Gbps Uplink Linux İşletim Sistemi Seçiminiz Olarak Tam Fiyat C ile Yönetilir : $59.95/ay - Daha Fazla Detay 1 AY İÇİN %50 İNDİRİM ALIN - KUPON KODUNU KULLAN VPS502019 KULLANIN YILLIK ÖDEMELERDE %20 İNDİRİM KAZANIN - KUPON KODU KULLAN VPS202019 SG cPanel VPS4 8GB RAM 2CPU ÇEKİRDEKLERİ 80GB SSD 1 Özel IP 2TB Bant Genişliği
Son Derece Hızlı 1Gbps Uplink
Linux İşletim Sistemi Seçiminiz Olarak
Tamamen Cpanel ile Yönetilir
Fiyat: 79,95 $/ay - Daha Fazla Detay 1 AY İÇİN %50
İNDİRİM ALIN - KUPON KODUNU KULLAN VPS502019 YILLIK ÖDEMELERDE %20 TEKRAR İNDİRİM KAZANIN - KUPON KODU KULLAN VPS202019 Tam Yönetilen cPanel VPS cPanel VPS'imiz yalnızca tam olarak yönetilmekle kalmaz, aynı zamanda yazılım desteği, güvenlik duvarı kurulumu, spam önleme ve düzenli güvenlik güncellemelerinin yanı sıra 7/24 destek hizmetleri sunar. Ancak, cPanel olmayan VPS ae temel planda yönetilir. Bizi Seçmeniz için 3 Neden: ★ 7/24 Gerçek Dostu Müşteri Hizmetleri Canlı Sohbet: Günün 24 Saati ÇEVRİMİÇİYİZ!
★ %800 Daha Hızlı SSD Tabanlı Sunucular: Sunucularımız, Geleneksel Mekanik Sürücülü Sunuculardan %800 Daha Hızlı Çalışır!
★ İşinde 12 Yılı: SkyNet, 16 Yılı aşkın süredir Güvenilir Web Barındırma hizmetleri sağlıyor!
Bağlantı - Ping:
Singapur: 2-4 ms
Endonezya: 10-15 ms
Hindistan: 20-40 ms
Japonya: 70-80 ms
Çin: 30-40 ms
Tayland: 30-40 ms