En İyi Hosting Sağlayıcıları konusunda Türkiyede hizmet veren bazı Hosting firmalarını derlemeye çalışacağım.
Sıralamanın bir önemi yok, fiyat ve özelliklere göre listeleme yapacağım. Hosting Firmalarının temel hosting paketlerinin incelemesi için biraz uzun soluklu bir içerik hazırlamayı planlıyordum ancak bu kadar uzun bir yazıyı kimsenin okuyacağını sanmıyorum.
Bu sebeple Türkiyede hizmet veren En iyi Hosting firmaları adı altında bu tabloyu hazırlamak daha mantıklı geldi.
Not: Limitsiz disk veren firmalar İnode limiti ile dosya bazlı limitleme yapmaktadır. Limitsiz trafik verenler de Ziyaret başllı limitlendirme yapmaktadır.
Türkiyenin En iyi Hosting sağlayıcısı veya sağlayıcıları diyelim aslında Dünya sıralamasında bir çok firmadan kat be kat daha kaliteli daha kesin ve net çözümler sunmaktadır. Tavsiye vermek doğru olmayacaktır kesinlikle ancak burada listede yer almayan daha onlarca kaliteli firmalar var lakin en temel firmaları baz alarak buraya ekleme fırsatım oldu. Zira herkes istediği firmayı kullanıp memnun kalıp kalmadığını nedenleriyle birlikte yazarsalar daha fazla kitleye daha iyi ulaşabiliriz.
Sıralamanın bir önemi yok, fiyat ve özelliklere göre listeleme yapacağım. Hosting Firmalarının temel hosting paketlerinin incelemesi için biraz uzun soluklu bir içerik hazırlamayı planlıyordum ancak bu kadar uzun bir yazıyı kimsenin okuyacağını sanmıyorum.
Bu sebeple Türkiyede hizmet veren En iyi Hosting firmaları adı altında bu tabloyu hazırlamak daha mantıklı geldi.
Aşağıdaki tablo firmaların En ucuz hosting paketi baz alınarak hazırlanmıştır.
Hosting Firma Adı | Hosting Fiyatı / Ay | Hosting disk alanı | Bantgenişliği Limiti | Hosting Kontrol Paneli | SSL Sertifikası |
---|---|---|---|---|---|
Veridyen | 14.94 | 5 GB Disk | Limitsiz Trafik | cPanel | Var - Ücretsiz |
Netinternet | 29.84 | 2GB SSD Disk | 100GB Trafik | cPanel | Var - Ücretsiz |
Turhost | 16.55 | 10 GB NVME Disk | 30.000 Ziyaret / Aylık | cPanel | Var - Ücretsiz |
Verigom | 29.99 | 10 GB SSD Disk | Limitsiz Trafik | cPanel | Var - Ücretsiz |
İHS Telekom | 15,61 | 1GB SSD Disk | 10 GB Trafik | İHS Panel | Var - Ücretsiz |
Vargonen | 18.44 | 1 GB SSD Disk | 50 GB Trafik | cPAnel - Plesk | Var - Ücretsiz |
Cenuta | 8.99 | Limitsiz NVMe SSD Disk | Limitsiz Trafik | cPanel | Var - Ücretsiz |
Hosting.com.tr | 15.66 | 1 GB SSD Disk | 10GB Aylık | cPanel - Plesk | Var - Ücretsiz |
Alastyr | 36.14 | 15GB SSD Disk | Limitsiz Trafik | cPAnel | Var - Ücretsiz |
Hosting Dünyam | 5.99 | Limitsiz SSD Disk | Limitsiz Aylık Ziyaretçi | cPanel | Var - Ücretsiz |
SLW Micro | 18.5 | 1GB SSD Disk | 10 GB Traffic | Plesk - CloudPanel | Var - Ücretsiz |
Not: Limitsiz disk veren firmalar İnode limiti ile dosya bazlı limitleme yapmaktadır. Limitsiz trafik verenler de Ziyaret başllı limitlendirme yapmaktadır.
Türkiyenin En iyi Hosting sağlayıcısı veya sağlayıcıları diyelim aslında Dünya sıralamasında bir çok firmadan kat be kat daha kaliteli daha kesin ve net çözümler sunmaktadır. Tavsiye vermek doğru olmayacaktır kesinlikle ancak burada listede yer almayan daha onlarca kaliteli firmalar var lakin en temel firmaları baz alarak buraya ekleme fırsatım oldu. Zira herkes istediği firmayı kullanıp memnun kalıp kalmadığını nedenleriyle birlikte yazarsalar daha fazla kitleye daha iyi ulaşabiliriz.