• Merhabalar sevgili dostlar, Rabbyte.net olarak kuruluş ve sürdülüş amacımız; Tamamen ücretsiz olarak Veri barındırma (Hosting) sektörü için döküman ve faydalı içerik paylaşmaktır, bu amacımıza giderken tüm dünyadan faydalı dökümanları alıp anlaşılabilir biçimde temizleyip size sunmaktr. Hedefimiz doğrultusunda 2019'dan bu güne kadar sabırla devam etmekteyiz, Siz değerli dostlarımıza Türkçe kaynak üretirken herhangi bir beklentimiz asla olmadı ve olmayacaktır. Saygılar ve sevgilerle....
En İyi Hosting Sağlayıcıları konusunda Türkiyede hizmet veren bazı Hosting firmalarını derlemeye çalışacağım.
Sıralamanın bir önemi yok, fiyat ve özelliklere göre listeleme yapacağım. Hosting Firmalarının temel hosting paketlerinin incelemesi için biraz uzun soluklu bir içerik hazırlamayı planlıyordum ancak bu kadar uzun bir yazıyı kimsenin okuyacağını sanmıyorum.
Bu sebeple Türkiyede hizmet veren En iyi Hosting firmaları adı altında bu tabloyu hazırlamak daha mantıklı geldi.

Aşağıdaki tablo firmaların En ucuz hosting paketi baz alınarak hazırlanmıştır.

Hosting Firma AdıHosting Fiyatı / AyHosting disk alanıBantgenişliği LimitiHosting Kontrol PaneliSSL Sertifikası
Veridyen14.945 GB DiskLimitsiz TrafikcPanelVar - Ücretsiz
Netinternet29.842GB SSD Disk100GB TrafikcPanelVar - Ücretsiz
Turhost16.5510 GB NVME Disk30.000 Ziyaret / AylıkcPanelVar - Ücretsiz
Verigom29.9910 GB SSD DiskLimitsiz TrafikcPanelVar - Ücretsiz
İHS Telekom15,611GB SSD Disk10 GB TrafikİHS PanelVar - Ücretsiz
Vargonen18.441 GB SSD Disk50 GB TrafikcPAnel - PleskVar - Ücretsiz
Cenuta8.99Limitsiz NVMe SSD DiskLimitsiz TrafikcPanelVar - Ücretsiz
Hosting.com.tr15.661 GB SSD Disk10GB AylıkcPanel - PleskVar - Ücretsiz
Alastyr36.1415GB SSD DiskLimitsiz TrafikcPAnelVar - Ücretsiz
Hosting Dünyam5.99Limitsiz SSD DiskLimitsiz Aylık ZiyaretçicPanelVar - Ücretsiz
SLW Micro18.51GB SSD Disk10 GB TrafficPlesk - CloudPanelVar - Ücretsiz

Not: Limitsiz disk veren firmalar İnode limiti ile dosya bazlı limitleme yapmaktadır. Limitsiz trafik verenler de Ziyaret başllı limitlendirme yapmaktadır.

Türkiyenin En iyi Hosting sağlayıcısı veya sağlayıcıları diyelim aslında Dünya sıralamasında bir çok firmadan kat be kat daha kaliteli daha kesin ve net çözümler sunmaktadır. Tavsiye vermek doğru olmayacaktır kesinlikle ancak burada listede yer almayan daha onlarca kaliteli firmalar var lakin en temel firmaları baz alarak buraya ekleme fırsatım oldu. Zira herkes istediği firmayı kullanıp memnun kalıp kalmadığını nedenleriyle birlikte yazarsalar daha fazla kitleye daha iyi ulaşabiliriz.

Slaweally

Administrator
Yönetici
Netinternet ve Turhost kullandım gayet başarılıydı. Şimdi kendi sunucum var barındırma alıyorum dgnde
Evet aslında Türkiye'de bu iki firma gayet başarılı yoıllarıdr.
Güzel bir inceleme olmuş, Hosting almak isteyene çok faydası olur
Evet onun için paylaştım :)
Güzel bir karşılaştırma, Hosting alacaklara faydalı olur.
Evet yine güzel bir makale :)