• Merhabalar sevgili dostlar, Rabbyte.net olarak kuruluş ve sürdülüş amacımız; Tamamen ücretsiz olarak Veri barındırma (Hosting) sektörü için döküman ve faydalı içerik paylaşmaktır, bu amacımıza giderken tüm dünyadan faydalı dökümanları alıp anlaşılabilir biçimde temizleyip size sunmaktr. Hedefimiz doğrultusunda 2019'dan bu güne kadar sabırla devam etmekteyiz, Siz değerli dostlarımıza Türkçe kaynak üretirken herhangi bir beklentimiz asla olmadı ve olmayacaktır. Saygılar ve sevgilerle....

Contabo tamamen Fiber kablolamaya geçti

Slaweally

Administrator
Yönetici
Fiber optik kabloların herhangi bir tartışmanın heyecan verici konusu olduğunu hayal edemiyorum, ama işte buradayız! Size Veri Merkezi kurulumumuzun perde arkasını gösteriyorum.

Bugün, Colt teknisyenleri fiber optik kabloyu binanın içinden geçerek Cisco Yönlendirme ekipmanımızın yanındaki Çekirdek Rafa monte ettiler . Ve elbette, tüm Veri Merkezi güvenlik uygulamalarımızı ve süreçlerimizi takip etmelerini sağladık.

Bu anı anmak için fiber optik ara bağlantı panelinin bir fotoğrafını çektim (ve kanıt olsun lol):

Contabo'nun Frankfurt Veri Merkezinde bir fiber optik patch panel.

Şu kabloya bak! Hiç daha güzel bir patch panel gördünüz mü?
Colt fiziksel bağlantımızı tamamlamamıza yardımcı oldu, bu yüzden kırmızı-turuncu kabloyu yönlendiricimize bağlamayı bekliyoruz (yönlendirici kurulumumuzu tamamlamak için yalnızca birkaç adım kaldı). Bina genelinde farklı fiber optik kablolarla “çok bağlantılı” olacağız. Müşterilerimiz tüm bunlardan faydalanacak ve Veri Merkezimizden daha güvenli barındırma bağlantıları sunabileceğiz.

Contabo (fka Giga International) ekibi ve benim ne yaptığımıza dair daha fazla sahne arkası görüntüsü paylaşacağım. Şimdilik, veri merkezi dolapları ve diğer donanımlar gibi şeyleri ayarlayacağız . Barındırmayı düzgün bir şekilde ayarlamak çok iş gerektirir. Ama ödüllendirici bir iş olduğunu söyleyebilirim.

Geri