Ben Nick ve neredeyse 15 yıldır bu işin içindeyim, 2008'den beri ilk müşterilerim de dahil olmak üzere yüzlerce web sitesine ev sahipliği yapıyorum ve 2020'de WHT'ye katıldığımdan beri 7 şirket satın
aldım . Alıcı benim için çok önemli.
Ne için bakıyorum:
- Daha çok mevcut altyapıma aktarabileceğim cPanel ve DirectAdmin hesaplarıyla ilgileniyorum.
- Yüksek kaliteli müşteriler olduğum kanıtlanmadıkça genellikle VPS hesaplarından kaçınırım, yani IP'leri kara listeye alan 5 ila 10 dolarlık VPS hesaplarıyla ilgilenmiyorum.
- İşletmeniz yılda en az 6.000 ABD Doları kazanıyor olmalı ve ideal olarak yılda 12.000 ila 50.000 ABD Doları arasında kazanan işletmeler arıyor olmalıdır.
- Daha küçük işletmeleri de düşüneceğim, ancak karmaşık bir şey yok, yani işletme yeni sahiplerine kolayca devredilebilecek durumda olmalıdır.
Lütfen bu ayrıntıları e-postanıza ekleyin:
- Web sitenize bağlantı
- Hangi Ödeme Ağ Geçidini kullanıyorsunuz, örneğin PayPal, Stripe, vb.
- Ödeme Ağ Geçidi Para Birimi, örneğin USD, CAD, GBP, vb...
- Aylık ve/veya yıllık brüt geliriniz nedir?
- Masraflarınız nedir? Ne kadar ayrıntılı olursa o kadar iyidir, örneğin Sunucular, Lisanslar, İşçilik, vb...
- Şu anda kaç aktif ödeme yapan müşteriniz var. Bu hizmet tarafından daha da iyi bozulursa
- Barındırma veya sunucu sağlayıcınızla iyi durumda olduğunuzun kanıtı, yani hesap askıya alınmadı, vadesi geçmiş faturalar yok ve fesih tehdidi altında değil.
İlgileniyorsanız konuşalım! Bana bir e-posta gönder:
[email protected]